Gnabry u Bayernu

Službeno: Bayern doveo novog igrača

Aktuelni njemački šampion Bayern potvrdio je kako je Serge Gnabry potpisao ugovor sa klubom. 

U proteklim mjesecima mnogo se špekulisalo o sudbini ovog mladog fudbalera, a u borbi za njegove usluge na kraju je kao pobjednik izašao Bayern koji je putem zvanične stranice potvrdio kako je transfer završen. 

Gnabry u Bayern dolazi iz Werdera, gdje je prošle sezone eksplodirao poslije pet sušnih godina provedenih u redovima Arsenala. 

"Velika čast je postati dio kluba kakav je Bayern. Ispred mene je uzbudljivo vrijeme i zaista se radujem izazovima koji dolaze", kazao je Gnabry.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zadovoljstvo zbog ovog transfera nije skrivao ni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge, koji je istakao kako je sretan što je uspio dovesti još jednog mladog njemačkog fudbalera. 

U protekloj sezoni Gnabry je postigao 11 golova na 27 mečeva. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.