Fotografije koje obaraju sa nogu

Kada se digne suknjica Lindsey Vonn, niko ne spava mirno

O. Lekić

Španski teniser Rafael Nadal porazio je danas u finalu Roland Garrosa sa 3:0 Švicarca Stana Wawrinku.

Nadal je na taj način osvojio nevjerovatnu desetu titulu na ovom turniru, ali sve je to palo u drugi plan kod gledatelja koji su imali tu čast da na tribinama sjede blizu američke skijašice Lindsey Vonn.

Ona je na finalni meč stigla u društvu momka Kenana Smitha, a samo pravi sretnici imali su priliku okrenuti se baš u tom trenutku kada je Amerikanka sjedala te se uska haljinica podigla do te mjere da se vidjelo i ono što ne treba. 

Obzirom da je ove fotografije veoma teško opisati, preporučujemo vam da pogledate našu fotogaleriju i vidite o čemu se radi. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.