Nije više Special One

Mourinho u Unitedu ima veoma zanimljiv nadimak

Jose Mourinho više nije Special One, bar ne u Manchester Unitedu.

Kako prenose engleski mediji, portugalski stručnjak ima novi nadimak, po uzoru na lik iz filma "Driving Miss Daily" - Daisy. Sličnost Josea i Daisy, koju u tom filmu glumi Jessica Tandy je u tome što oboje imaju privatnog vozača koji ih voza gdje god treba.

Osim toga, Jose je cijelu sezonu proveo u hotelu, a njegova porodica još uvijek živi u Londonu pa su se u Unitedu odlučili našaliti i dati novi nadimak Mourinho.

Šalu na stranu, Jose je u prvoj sezoni na Old Traffordu tim odveo do Lige prvaka i to osvajanjem Evropa lige, a osim toga osvojio je i Carling Cup.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.