Boateng želi nove izazove

Zvijezda Bayerna želi napustiti klub

Ekipa Bayerna mogla bi naredne sezone izgledati nešto drugačije obzirom da bi odbrana trebala biti promjenjana.

Niame,dugogodišnji član ove ekipe Jerome Boateng želi napustiti klub jer ima 29 godina i želi nove izazove u karijeri.

Ruku na srce, razlog je vjerovatno i činjeica da je prošle sezone igrao mnogo manje nego ranije pa će se na odlazak odlučiti i zbog te činjenice.

Navodno je želja njemačkog reprezentativca Real Madrid, ali kako prenose inostrani mediji, od toga neće biti ništa obzirom da Kraljevima neće biti potreban treći štoper naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

To znači da će se Boateng vjerovatno okrenuti Premiershipu u kojem je nekada branio boje Manchester Cityja. Čini se kako bi prvi izbor za njega trebao biti Chelsea koji očajnički traži novog štopera. 

Podsjetimo, osim te opcije, Boateng će razmotriti i mogućnost prelaska u Romu koja je pokazala interes za njegovim uslugama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.