Navodno platio preko 30.000 eura

Messi se oglasio povodom računa iz restorana

Endin Čaušević

Na društvenim mrežama danas se pojavila fotografija računa jednog restorana s Ibize kojeg je, navodno, platio Lionel Messi.

Argentinski fudbaler se trenutno sa svojom porodicom i prijateljima odmara na Ibizi nakon duge sezone. Messi se ponovo našao u centru pažnje kada se u javnosti pojavio račun kojeg je on navodno platio u jednom od restoana na Ibizi.

Konobar restorana Cabaret objavio je račun nakon što su Messi i društvo napustili ovo mjesto, a fudbaler Barcelone je, navodno, platio čak 37,330 eura koliko je bilo na računu. Međutim, nakon što se ova priča proširila oglasio se i Argentinac sa briljantnim komentarom na Instagramu.

"Hahah, kakav način da se pričaju sr*nja. Kakav način da se izmišlja i laže. Najslađe mi je što su ljudi povjerovali u sve to", napisao je Messi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.