Velšanin ostaje na Emiratesu?

Arsenal Ramseyju nudi novi ugovor

Ekipa Arsenala spremna je ponuditi novi ugovor Velšaninu Aaronu Ramseyju, prenosi Telegraph.

Ramsey je jedan od ključnih fudbalera s kojima Arsenal želi da produži ugovor ovog ljeta, jer bi Velšanin za godinu dana mogao postati slobodan fudbaler. On ima ugovor do kraja naredne sezone i sigurno da će u klubu iz Londona učiniti sve kako bi ga zadržali.

Topnici su spremni da povećaju platu ovom veznom fudbaleru koja je do sada iznosila 100.000 funti sedmično. Ramsey ima 26 godina, a u Arsenalu je već sedam sezona i vjeruje se kako će ipak ostati na Emiratesu.

Daleko veće probleme kada je u pitanju produženje ugovora uprava kluba imat će sa Mesutom Ozilom i Alexisom Sanchezom koji su ključni fudbaleri kluba.

Ramsey je prošle sezone za Arsenal u Premier ligi odigrao 23 meča te je postigao jedan pogodak uz četiri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.