Napušta Mladost?

Hrvatski prvoligaš zove Nevena Laštru

Mladost iz Doboja kod Kaknja mogla bi ostati i bez odbrambenog igrača Nevena Laštre. 

Premijer liga BiH je već godinama izuzetno zanimljiva 'baza' klubovima iz Hrvatske koji traže kvalitetne, ali i slobodne nogometaše. Kao takvog čelnici Cibalije su okarakterisali Nevena Laštru i nije isključeno da ovaj 28-godišnji defanzivac krene put Hrvatske.

Laštri krajem mjeseca ističe ugovor sa ekipom Mladosti i sve je izvjesnije da isti neće biti produžen, a u hrvatskom prvoligašu to žele iskoristiti i ponudili su mu da dođe u tim iz Vinkovaca.

U slučaju da se transfer realizuje, Laštri će to biti ujedno i povratak u Hrvatsku, obzirom da je 2015. godine imao priliku igrati za Osijek. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Laštro je, podsjećanja radi, stigao u Mladost prošlog ljeta nakon što je prethodno igrao za Zrinjski, Osijek, Široki Brijeg, Travnik...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.