Milioneri ga puštaju

Borussia: Čekaju se ponude za Aubameyanga

U Borussiji su se pomirili s činenjicom da će Pierre-Emerick Aubameyang ovog ljeta napustiti Westfalen.

Gabonac je nakon sjajne sezone u kojoj je bio najbolji strijelac Bundeslige izrazio želju da napravi iskorak u karijeri, a sportski direktor kluba Hans-Joachim Watzke istakao je spremnost da pregovara sa Realom, PSG-om, Unitedom...

"Saslušat ćemo sve ponude kada stignu, do sada nijedna nije bila zvanična. Hoćemo da izrazimo zahvalnost Aubameyangu i izađemo mu u susret", izjavio je Watzke. 

Špekuliše se kako je dortmundski klub spreman Aubameyanga, kojem ugovor ističe za tri godine, pustiti uz obeštećenje od 70 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Aubameyang je u prošloj sezoni postigao 31 gol u Bundesligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.