Ipak odlazi na Otok?

Sanches ovog ljeta ispravlja prošlogodišnju transfer grešku?

Portugalski fudbaler Renato Sanches proživljava veoma teške trenutke u karijeri.

Sanches je prošlog ljeta za 35 miliona eura dres Benfice zamijenio dresom Bayerna iz Munchena, ali se u njemačkom gigantu nije snašao, pa je sve izvjesnije da bi mogao promijeniti sredinu. 

Jedan od zainteresovanih klubova je Manchester United. Crveni đavoli, prema navodima The Suna, imaju sve u svojim rukama kada je u pitanju ovaj transfer, a mogli bi dobiti Portugalca za oko 28 miliona eura. 

Podsjetimo, u prilog Sanchesu ne ide činjenica da je Bayern prije nekoliko dana doveo veznjaka Lyona Corentina Tolissoa koji bi vjerovatno trebao biti zamjena za Portugalca. 

Sanches je izgubio i mjesto u seniorskoj reprezentaciji Portugala, tako da ovog ljeta nastupa za mladu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, ali čak ni tamo nije standardan u prvoj postavi. Ekipa Manchester Uniteda je i prošlog ljeta bila zainteresovana za njegove usluge, ali Sanches se tada odlučio za Bayern.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.