Novo pojačanje Zrinjskog

Laštro: Nadam se još jednoj tituli

Endin Čaušević

Zrinjski je rupu u odbrani nastalu odlaskom Graovca i Bogdanovića zakrpio angažmanom Nevena Laštre koji se u klub iz Mostara vratio nakon nekoliko godina izbivanja.

U međuvremenu je Zrinjski, tvrdi Laštro, kao klub dosta uznapredovao, a čemu su u dobroj mjeri doprinijele i dvije titule prvaka BiH.

"Sretan sam što sam ponovo tu jer jer Zrinjski bio i ostao jedan od najboljih bh. klubova. Prije dvije godine je bilo dobro, ali je vidno da je klub danas na većem nivou. Nisam u zaostatku za ekipom, došao sam spreman, a ekipa se nije mnogo promijenila. Poznajem dosta igrača, tako da mi ni prilagođavanje neće biti problem. Očekivanja su velika, ja se nadam još jednoj tituli", rekao je Laštro.

Povratnik u tim Zrinjskog već danas bi mogao odigrati prvi meč u drugoj eri Pod Bijelim brijegom, a protivnik će biti GOŠK.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.