Vratio se u Hrvatsku

Samo što je napustio Široki, Marina našao novi klub

Mariju Marini nije dugo trebalo da pronađe novi angažman nakon raskida saradnje sa Širokim Brijegom.

Ovaj 27-godišnji fudbaler sredine terena na Pecari se nije najbolje snašao. U dresu Širokog Brijega je odigrao deset utakmica u prvenstvu, uz jedan gol, a nakon pola godine između dvije strane je došlo do raskida saradnje. 

Iako je imao nekoliko opcija, Marina se na kraju odlučio za povratak u Hrvatsku, gdje je potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Gorice koja se takmiči u tamošnjoj drugoj ligi.

Ovo je Marini ujedno i povratak u Goricu, s obzirom da je za ovaj klub nastupao i prije nego što je došao u Široki Brijeg. 

Marina je domaćoj javnosti najbolje ostao upamćen po crvenom kartonu koji je dobio protiv Viteza, kada je napravio u roku od samo par minuta nekoliko grubih faulova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.