Još nije kraj

Olić se oglasio nakon vijesti da je završio karijeru

Ugledni njemački Bild jučer je donio vijest da se iskusni hrvatski fudbaler Ivica Olić odlučio penzionisati i da je već odigrao svoju posljednju utakmicu u bogatoj karijeri.

Ipak, dan nakon vijesti da je završio karijeru Ivica Olić je demantovao te natpise rekavši da još nije donio konačnu odluku.

"Vidio sam da je Bild pisao o tome da sam završio karijeru, ali to nije istina. Još nije kraj. Možda sam stvarno već odigrao svoju posljednju utakmicu, a možda i nisam", zagonetan je bio Olić, koji je potom dodao:

"Situacija je ista kao i prošlog ljeta. Ako bude neka dobra ponuda, igrat ću i dalje. Ako ne bude ništa, onda idem u mirovinu. Nisam povrijeđen, osjećam se dobro i još mogu igrati".

Ivica Olić (37) je tokom karijere nastupao za Marsoniju, Herthu, Zagreb, Dinamo, CSKA Moskvu, HSV, Bayern, Wolfsburg i Munchen 1860 čiji je trenutno član.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.