Olić: Zašto neko kao Barbarez ne može biti direktor HSV-a?
FOTO: EPA

Zapitao se hrvatski fudbaler

Olić: Zašto neko kao Barbarez ne može biti direktor HSV-a?

Bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić je izjavio da je Sergej Barbarez zaslužio mjesto u HSV-u. 

Barbarez je u HSV-u proveo najbolje dane karijere i igrajući od 2000. do 2006. godine je ostavio upečatljiv trag, a Olić smatra da bi njegov bivši saigrač bio idealan izbor za sportskog direktora njemačkog kluba.

"Barbarez živi dugi niz godina u Hamburgu, igrao je dugi niz godina za klub, bio je najbolji strijelac i popularan je među navijačima. On ima stručnost i zašto ne bi mogao biti sportski direktor kluba", zapitao se iskusni Olić. 

Podsjećamo, Barbarez je pored HSV-a u Njemačkoj još igrao za Bayer, Borussiju Dortmund, Hannover, Union Berlin i Hansu Rostock. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi