Nakon dva dana u Mostaru

Zrinjski se danas vraća na Kupres

Edmir Škorić

Nakon dva dana provedena u Mostaru u kojima su odigrali pripremnu utakmicu protiv GOŠK-a na stadionu Pod Bijelim brijegom, fudbaleri aktualnog prvaka BiH Zrinjskog iz Mostara vraćaju se danas u svoju kuprešku bazu. 

Tamo će boraviti do kraja sedmice nakon čega slijedi povratak u Mostar u kojemu će se trenirati do prve utakmice s Mariborom.

Tokom boravka na Kupresu stručni štab očitovat će se po pitanju ostanka igrača koji su se priključili na probu. Vrijdno spomena je i da je Zrinjski dosad porazio Tomislav i GOŠK, kao i da do Maribora slijede provjere portiv Cibalije i Viteza.

Slišković je zadovoljan jer u timu nema povrijeđenih igrača, niti onih koji se žale na ozbiljnije povrede.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.