Sanches: Sretan sam u Bayernu

Edmir Škorić

Renato Sanches, mladi portugalski reprezentativac, odbija da pređe u Juventus.

Sanches je trenutno s mladom reprezentacijom Portugala na Euru u Poljskoj, a ovog ljeta često se povezivao s Juventusmom, no prema svemu sudeći neće doći do transfera. On je u izjavi za itaijanske medije rekao da ga ne zanima Juventus i da će ostati u redovima Bavaraca.

"Bayern je veliki klub i ostajem ovdje. Ako moram da odem, neću biti razočaran, ali cilj mi je da ostane i da dam sve od sebe", rekao je Sanches. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je veznjaka platio Benfici 35 miliona eura, a on je odigrao samo devet mečeva u dresu Bayerna, ali se nada da će već u sljedećoj sezoni dobiti pravu šansu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.