Salko Jazvin potpisao za Zrinjski

Edmir Škorić

Salko Jazvin potpisao je danas ugovor sa aktuelnim bh. prvakom, ekipom Zrinjskog.

HŠK Zrinjski je danas saopštio kako je postignut dogovor sa Jazvinom i ovaj mladi ofanzivac potpisao je na tri godine, a sa Plemićima je od prvog dana priprema.

Jazin je imao dvije uspješne sezone u prvoligašu Čapljini, pa je u 58 mečeva postigao 24 pogotka i to je bila karta za viši rang. Na kraju je Zrinjski bio najkonkretniji i on je postao član mostarskog kluba pred novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jazvin bi trebao da pojača ionako žestoku konkurenciju u ekipi koja brani titulu naredne sezone u Premijer ligi i koja u pretkolu Lige prvaka igra protiv Maribora. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.