Novo pojačanje Zrinjskog za SportSport.ba

Jazvin: Želimo postati prvaci države

Edmir Škorić

Salko Jazvin, donedavni član Čapljine, nova je akvizicija Zrinjskog, s kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Jazvin je briljirao dvije sezone u Prvoj ligi FBiH, a sada će dobiti priliku da vještine s loptom pokaže i na premijerligaškim terenima. Ovaj mladi ofanzivac od početka priprema je boravio u Zrinjskom, te se nametnuo stručnom štabu Plemića, a za SportSport.ba govori o prvim impresijama u novom klubu.

"Dragi mi je što sam postao član prvaka države i što ću dobiti šansu da sarađujem sa legendom kakva je Blaž Slišković. Zrinjski je jako organizovan klub i ja sam prihvaćen na sjajan način od strane svih u klubu. Želim da se zahvalim ljudima iz Zrinjskog na ukazanom povjerenju, a posebno veliko hvala gospodinu Danki Šulenti. On je čovjek koji se ne može odbiti, jednostavno je svakom igraču poput drugog oca", kazao nam je Jazvin, pa dodao:

"Nadam se da ćemo postati prvaci države i tako obradovati navijače. Pred nama je sezona u kojoj moramo pokazati zašto smo Zrinjski".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jazvin je već u prvoj kontrolnoj utakmici protiv Tomislava postigao pogodak za Mostarce i očekuje se da golgetersku seriju iz prošle prenese u novu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.