Bivši veznjak Čelika

Semir Pezer večeras postaje igrač Zrinjskog?

Dino Kurbegović

Doskorašnji vezista Čelika Semir Pezer na meti je nekoliko klubova iz BiH i Švedske. 

Ipak, sve je izvjesnije da će ovaj 24-godišnji nogometaš i naredne sezone igrati na premijerligaškim terenima, a posljednji klub koji ga je kontaktirao je aktuelni bosanskohercegovački prvak HŠK Zrinjski. 

Plemići su pokazali interes da Pezer obuče dres s lentom, a kako SportSport.ba saznaje, on je danas doputovao u Mostar gdje treba dogovoriti uvjete angažmana i potom potpisati ugovor sa Zrinjskim. 

Ako sve bude kako treba, večeras će Zrinjski predstaviti novo pojačanje, ovog puta u veznom redu. Pezer je za Čelik nastupao u četiri sezone, odigrao je 84 utakmice, a podjednako dobro može igrati na svim pozicijama u veznom redu.

Ovaj nogometaš bi trebao biti zamjena za Tomislava Tomića, koji je nedavno potpisao za Olimpiju iz Ljubljane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.