Nekadašnji igrač Čelika pronašao novi klub

Zvanično: Semir Pezer potpisao za Zrinjski

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler zeničkog Čelika, Semir Pezer, danas je zvanično potpisao ugovor sa aktuelnim bh. prvakom Zrinjskim.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je bio na meti nekoliko klubova iz Bosne i Hercegovine i Švedske, ali se na kraju odlučio za Zrinjski. Pezer je danas doputovao u Mostar na pregovore koji su trajali veoma kratko jer su se ovaj fudbaler i Plemići veoma brzo dogovorili.

Pezer je zvanično potpisao ugovor sa aktuelnim prvakam BiH, te će u dresu Zrinjskog igrati naredne dvije sezone. Ovaj vezni igrač je protekle četiri sezone igrao u Čeliku, ali je napustio Bilino Polje nakon što mu je istekao ugovor s ovim klubom.

Kako smo ranije pisali Pezer Pod Bijeli brijeg stiže kao zamjena za Tomislava Tomića koji je nedavno napustio Zrinjski i svoju karijeru nastavio je u ljubljanskoj Olimpiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.