Potpuno bizarno

Dinamo dobio neobičnu ponudu tešku 70.000 eura

Na adresu Dinama iz Zagreba je prije nekog vremena stigla izuzetno neobična ponuda iz Rumunije. 

Dok se igrači vrijedno spremaju u pripremnoj bazi u Moravskim Toplicama, u Maksimir je sletjela ponude iz Rumunije od 70.000 eura i to za - autobus.

Kako prenose mediji iz susjedstva, u Dinamu su razmišljali prodati autobus star petnaestak godina, što su, valjda, čuli u rumunskom Petrolulu i ponudili su da ga kupe. Ipak, u međuvremenu u Dinamu su ipak odustali od prodaje, pa će tako autobus i dalje služiti za potrebe druge momčadi. 

Petrolul je, interesantno, igrao s Dinamom prije tri godine u pla-offu Evropske lige. U međuvremenu klub je pao na niske grane i trenutno se takmiči u trećoj ligi. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.