Veliko pojačanje

Zvanično: Efendić potpisao za Slogu

Samir Efendić danas je zvanično predstavljen u Slogi kao novo pojačanje.

Dojučerašnji fudbaler Slobode, koji je najprije bio postigao dogovor sa ekipom Mladosti, odlučio je karijeru nastaviti u ambicioznom federalnom prvoligašu s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. 

Efendić je deveti igrač koji je stigao u Simin Han u ovom prijelaznom roku, a nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje u pohodu na plasman u elitni rang bh. fudbala. Iza sebe Efendić ima odličnu sezonu u dresu Slobode za koju je odigrao 30 utakmica uz jednu asistenciju. 

Inače, Efendić je rođen 10. maja 1991. godine u Srebrenici. U Slobodi je počeo profesionalnu karijeru, a jedno vrijeme je boravio i na posudbi u Bratstvu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.