Šef stručnog štaba Sloge

Vojvodić: Sve ću uraditi da uđemo u Premijer ligu

E. Dindić

Šef stručnog štaba Sloge Darko Vojvodić istakao je da je prvi cilj tima plasman u Premijer ligu.

"Ne mogu vam opisati koliko mi je drago što sam došao ovdje iz milion razloga. Sada da ne bude neka floskula da svi hvalimo Azmira Husića. Asmira dobro poznajem i zadovoljstvo mi je biti sa njim. Napravili smo respektabilnu ekipi i zadovoljstvo je trenirati ovakvu ekipu. Sloga Simin Han trenutno je najveći bh. brend kada su u pitanju klubovi koji ne igraju Evropu. To je jedan ogroman napredak za klub, ambicije su Premijer liga i to će tako i biti", rekao je Vojvodić i dodao: 

"Nisam čovjek alibija, niti me alibi interesuje. Niti sam došao ovdje došao da prodajem maglu kako ću uraditi nešto dobro slijedeće godine ili za dvije godine. Želim da uradim odmah prve godine ono što ovaj klub zaslužuje, a to je ulazak u Premijer ligu. Sve ću uraditi da to tako i bude". 

Vojvodić je istakao da će u narednih nekoliko dana ekipi se priključiti još trojica fudbalera. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Efendić i Stjepanović su jako blizu dolaska kod nas, ostale su neke proceduralne stvari. Tako da očekujem da će se u ponedjeljak priključiti pripremama. Isto tako, što se tiče igračkog kadra i Joco Stokić je jako blizu dolaska kod nas, tako da i njega očekujemo da se priključi u ponedjeljak ili utorak. Time bi zatvorili prelazni rok što se tiče pojačanja, ali pravog igrača sigurno nećemo odbiti. Nikad se ne zna ko još može doći. Sa ovom trojicom igrača imamo odličnu ekipi i glavni smo pretendent za prvo mjesto. Sigurno riječ alibi ovdje više ne treba da postoji, ni kod igrača, ni kod stručnog štaba", rekao je Vojvodić. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi