Sukobili se na terenu

Fudbaleri Bayerna poput Džeke i Manolasa u Zenici

Večeras je u St. Petersburgu odigrano finale Kupa Konfederacija u kojem je Njemačka savladala Čile rezultatom 1:0 golom Stindla.

Ovaj meč će ostati upamćen i po detalju iz 59. minute kada su se na terenu sukobili Joshua Kimmich i Arturo Vidal, večerašnji protivnici a inače saigrači iz Bayern Munchena.

Uvijek temperamentni Vidal je odgurnuo Kimmicha koji je prethodno nešto dobacio golmanu Čilea Bravu, a na kraju su i jedan i drugi dobili po žuti karton.

Prijateljstva iz klubova se često stavljaju u drugi plan kada se igra za reprezentaciju, a to smo nedavno mogli vidjeti i u Zenici na primjeru Džeke i Manolasa, koji su se sukobili nakon završetka susreta na Bilinom polju.


Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.