Kako je to moguće?

Ozil ima novu djevojku, ali na Instagramu žali za bivšom

O. Lekić

Prije nekoliko dana Mesut Ozil je i zvanično predstavio javnosti svoju novu djevojku. U pitanju je Amine Gulse koja je 2014. godine izabrana za Miss Turske.

Nijemac je i ranije viđan u društvu ove manekenke, a iako su oboje tvrdili kako između njih ne postoji nešto više od samog prijateljstva, svoju ljubav su odlučili prestati skrivati.

U tome ne bi bilo ništa čudno da se na Instagram profilu Ozila potom nije pojavila fotografija sa bivšom djevojkom Mandy Capristo, što je izazvalo pravu konfuziju među njegovim obožavateljima, a ispod nje se našao i zanimljiv opis. 

"Znam da sam pogriješio Mandy, ali ja te volim zauvijek."

Ozilovu objavu mnogi su gledali s čuđenjem, a sa profila je uklonjena pola sata kasnije. Ozil se nakon svega pravdao riječima kako je "profil bio hakovan i da njegov tim radi na rješavanju problema". 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.