Novi mandat Dejanu Savićeviću

Savićević predsjednik FS Crne Gore još četiri godine

D. Rakanović

Dosadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević dobio je novi četvorogodišnji mandat, odlučeno je u srijedu na Izbornoj skupštini crnogorske asocijacije.

On je bio jedini kandidat i dobio je podršku svih delegata.

Savićević je na čelu crnogorskog Saveza od 2001. godine, a biće na toj dužnosti do 2021. godine.

"Ovu funkciju doživljavam kao veliku čast i obavezu. Pred nama je veliki broj obaveza, koje moramo ispuniti u narednom četverogodišnjem periodu. Ovakva podrška mi daje poticaj da radim na prosperitetu crnogorskog fudbala", poručio je Savićević, i dodao da će mu jedan od osnovih ciljeva u narednom periodu biti poboljšanje infrastrukture na stadionima. 

"Nadam se da ćemo na kraju ovog mandata moći reći da imamo stadione na Cetinju, u Tuzima, u Beranama", rekao je Savićević.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.