Savičević: Dobro je da ne igramo protiv BiH

Baraž danas u 13 sati

Savičević: Dobro je da ne igramo protiv BiH

D. Banović

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana, te proslavljeni reprezentativac Dejan Savičević, kaže da je zadovoljan zbog toga što Crna Gora danas u žrijebu za baraž neće moći da dobije BiH za rivala.

"To je reprezentacija koja je pokazala veliki napredak i malo je nedostajalo da se plasiraju direktno u Poljsku i Ukrajinu. Protiv njih je olako sviran penal protiv Francuske i veliko je pitanje da li bi ista situacija bila okarakterisana penalom u korist tima Safeta Sušića, da se takav prekršaj desio na drugoj strani", pita se Savičević.

Predsednika FS Crne Gore kaže da je i dalje vidljiva ta razlika između velikih i malih reprezentacija.

"Upravo ovakve sudijske odluke su pokazatelj šta se dešava kad se vaga između velikih i malih reprezentacija. BiH je igrama i rezultatima zaslužila da se nađe u Poljskoj i Ukrajini. I u prošlim kvalifikacijama bili su blizu odlaska u Južnu Afriku", dodao je Savičević.

Prvi čovjek fudbala u Crnoj Gori kaže da ne bi volio da njegova selekcija dobije Portugal, ali zato ne krije da bi volio Češku za rivala.

"Nadam se da ćemo za rivale dobiti Čehe, a da ćemo izbjeći neugodne Portugal, Irsku i Hrvatsku

Žrijeb za baraž je danas u 13 sati u Krakovu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.