FOTO: EPA

Glavni sudija Daniel Siebert

Nijemci dijele pravdu na prvom meču Zrinjskog i Maribora

Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka u srijedu će Pod Bijelim brijegom ugostiti momčad slovenskog šampiona Maribora.

Iz Zrinjskog su proteklih dana vrijedno analizirali Slovence, a poznato je i ko će dijeliti pravdu u prvom meču. Naime, glavni sudija meča koji se igra u srijedu sa početkom u 19 sati je Daniel Siebert iz Njemačke, dok su njegovi pomoćnici Harm Osmers, Jan Seidel i Lasse Koslowski.

Delegat susreta je Jan Damgaard (Danska), a kontrolor suđenja Bertrand Layec (Francuska).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Daniel Siebert rođen je u u Berlinu 4. maja 1984. godine, a svoj internacionalni debi imao je 29. maj 2015. godine na Evropskog prvenstvu U-19 u duelu Portugala i Turske, a prvi seniorski internacionalni debi imao je u prijateljskom meču Lukskemburga i Moldavije 9. juna 2015. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.