Trener Igmana iz Konjica

Obad: Želimo se što bolje spremiti za novu sezonu

Samir Mlaćo

U narednoj sezoni Prve lige Federacije BiH Igman iz Konjica će sa klupe predvoditi Adis Obad, kojem će to biti povratak na klupu tima iz Konjica.

Obad je danas i prisustvovao žrijebanju parova za narednu sezonu, a Igman će u prvom kolu na svom terenu ugostiti Zvijezdu iz Gradačca.

"Prije dva dana sam preuzeo Igman. Ustvari, stari-novi trener jer sam već vodio Igman i ostali smo u Prvoj ligi Federacije. Što se tiče žrijeba, zadovoljan sam, to je lutrija i na nama je da se što bolje pripremimo za novu sezonu", kazao je Obad za SportSport.ba.

"Sklapamo igrački kadar, tražimo određena pojačanja, a ambicije su da se ne dovedemo u situaciju da se pred kraj prvenstva borimo za opstanak. Želja je sredina tabela, a cilj opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH", dodao je legenda mostarskog Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.