Dva premijerligaša na turniru u Vitezu

U danima vikenda nikad kvalitetniji memorijal "Galib Mujčić"

Samir Mlaćo

U danima vikenda 15. i 16.07. održati će se 22. po redu Memorijalni turnir "Galib Mujčić" u znak sjećanja na nekadašnju legendu FK Vitez, NK Čelik i FK Timok Zenica.

Ovo je najstariji i po mnogo čemu najkvalitetniji turnir u BiH, a ove godine uz domaćina FK Vitez učestvuju: NK Čelik Zenica, FK Mladost Doboj Kakanj i FK Rudar Kakanj.

Radi se o dva premijerligaša, jednom prvoligaši i drugoligašu, te nas sigurno očekuje veoma kvalitetan nogomet. Sve utakmice će biti odigrane na Gradskom stadionu u Vitezu.

Prvog dana 15.7.2017 godine sastaju se:

16:15h FK "Vitez" - NK "Čelik"

18:15h FK "Rudar" - FK "Mladost"

Drugog dana 16.7.2017 godine

16:15h utakmica za 3.mjesto

18:15h finalna utakmica

Prvo dana turnira (subota) odigrat će se i predigra omladinskih selekcija FK Vitez.

"Pozivamo sve navijače i simpatizere našeg kluba, Zenice, Kaknja te okruženja da svojim prisustvom odaju počast našem rahmetli Mujčić Galibu", istakli su nam organizatori turnira.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.