Žestoki treninzi bh. centra

Nurkić izgleda potpuno neprepoznatljivo

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić ovog ljeta trenira žešće nego ikad.

Centar Portland Trail Blazersa odlučio je da se posveti treninzima i zaista žestoko radi nekoliko mjeseci pred početak nove sezone.

Nurkić je na Twitteru objavio zanimljivu fotografiju. Trčanje u pustinji je očigledno dio treninga, a Nurk je kratko prokmentarisao fotografiju.

"Nema izgovora. Pravimo rezulate".

Rezultati su očigledni. Bh. košarkaš je mršaviji nego ikad i izgubio je veliki broj kilograma u dosadašnjem dijelu priprema.

Nažalost, Nurkića nećemo gledati u dresu reprezentacije BiH ovog ljeta, jer je odlučio da zbog povrede preskoči nastup u  nacionalnom timu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.