Brutalna poruka navijača Denvera Jusufu Nurkiću

Nakon svađe preko društvenih mreža

Brutalna poruka navijača Denvera Jusufu Nurkiću

M. Šljivak

Jusuf Nurkić čovjek je koji voli svoje mišljenje iskazati na društvenim mrežama.

Tako je centar Portlanda putem portala ranijih godina tražio ostavke u Košarkaškom savezu BiH, a poruke na Facebooku, Instagramu ili Twitteru su postale svakodnevnica.

Ulazio je Nurkić u sukobe sa mnogim navijačima, a u posljednje vrijeme je imao i otvorenu svađu s navijačima nekadašnjeg kluba, Denver Nuggetsa.

Nurkić je naljutio navijače tima iz Colorada krajem sezone kada ih je pobijedio s Portlandom, što je Denver koštalo doigravanja, a bh. košarkaš im je poručio da im želi ugodan odmor.

Rat je nastavljen tokom ovog ljeta, a Nurkiću su odgovorili navijači putem njihove zvanične stranice.

"Imam pitanje za tebe gospodine precijenjeni centru Blazersa. Ko plače kada je na klupi zbog boljeg igrača, ko se sada smije?  Znaš, sad Nikola Jokić ima All Star krilnog centra uz sebe u liku Paula Millsapa. A ti, kao nijedan drugi visoki igrač Portlanda niste ni blizu nivoa ovih košarkaša. Jedva čekam utakmice protiv tebe. Ne mogu čekati da vidim kako ti dvije zvijezde piju suze iz očiju", napisao je jedan od navijača Nuggetsa.

Očigledno će duel Portlanda i Denvera biti veoma interesantan naredne sezone, a Nurkiću sigurno navijači Nuggetsa neće uputiti lijepu dobrodošlicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi