Foto: Twitter

Izazvao pometnju među navijačima Reala i Arsenala

Šaljivdžija: Kylian Mbappe objavio važno saopštenje

Talentovani fudbaler Monaca Kylian Mbappe je "tražena roba" među evropskim velikanima, a već neko vrijeme se špekuliše da su Arsenal i Real Madrid najbliži dovođenju mladog Francuza, pa navijači ovih klubova željno iščekuju nove informacije o mogućem transferu.

Kylian Mbappe je odlučio objaviti važno obavještenje za sve svoje pratioce, međutim navijači Arsenala i Real Madrida koji su vjerovatno očekivali da će talentovani fudbaler Monaca konačno saopštiti koja je njegova naredna destinacija, ostali su razočarani.

Mbappe se odlučio našaliti i poigrati sa živcima mnogobrojnih navijača, kada je na svom Twitteru objavio video u kojem je odlučio saopštiti "važne" novosti.

On je objavio video sa opisom "Veliko obavještenje" što je izazvalo "uzbunu" na društvenim mrežama.

Ipak, nakon što je, ozbiljnog lica, završio sa kratkim monologom, Mbappe je svim pratiocima pokazao nešto zaista važno - svoje nove kopačke.



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.