Foto: EPA

Kolumbijac nakon debija za bavarski klub

James Rodriguez sretan u Bayernu

Bayern Munchen je u subotu savladao Werder rezultatom 2:0 i odbranio trofej pobjednika Telekom Kupa, a svoj debi u pobjedi Bavaraca je zabilježio i James Rodriguez, novo pojačanje ekipe.

Strijelci za Bayern su bili Thomas Muller i Juan Bernat, a solidan prvi nastup za Bayern upisao je i Rodriguez koji je u Bayern došao iz Real Madrida na dvogodišnju posudbu.

I sam Rodriguez je bio izuzetno zadovoljan svojim debijem za novi klub, te se čini da on zaista uživa u novoj sredini.

"Veoma sam sretan. Osjećam se dobro, ali ovdje sam tek pet dana. Polako ulazim u formu, zbog toga i putujemo u Kinu. Odigrali smo dvije solidne utakmice, ali ono što je važne jeste osvajanje velikih titula. Moramo raditi naporno da bi uspjeli u tome", izjavio je Rodriguez za zvaničnu stranicu Bundeslige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.