Foto: EPA

Velšanin ne želi napustiti Real

Bale: Nikada nisam razmišljao o napuštanju Real Madrida

Gareth Bale je istakao da nikada nije ni pomislio da napusti Real Madrid, te da je spreman boriti se za svoje mjesto u ekipi aktuelnih prvaka Španije i Evrope.

Evropski mediji i dalje povezuju Velšanina sa mogućim odlaskom iz Reala, a kao njegova naredna destinacija pominje se i Manchester United. Njegova budućnost u Realu je pod znakom pitanja i zbog interesa Kraljeva za mladog napadača Monaca Kyliana Mbappea, međutim Bale je odlučan u namjeri da ostane na Santiago Bernabeu.

"Nisam razmišljao o napuštanju Madrida. Znam da je teško vratiti se u ekipu, ali zbog toga sam u Real Madridu", izjavio je Bale, kojeg su u protekloj sezoni mučile povrede zbog kojih je nerijetko bio van terena.

Reprezentativac Velsa je protekle sezone odigrao 27 utakmice za Real Madrid u svim takmičenjima, te je uspio postići devet golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.