Provjereni defanzivac napušta Plemiće?

Katanec napušta Zrinjski poslije revanša sa Mariborom?

Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog danas putuju na revanš meč drugog pretkola Lige prvaka protiv Maribora.

U prvom meču Slovenci su slavili sa 2:1, te sada imaju veliku prednost.

Ipak, u Zrinjskom se ne misle lako predati, a prema svemu sudeći meč u Sloveniji će biti posljednji u dresu Plemića za 27-godišnjeg defanzivca Matiju Kataneca. 

Katanec je u prvom meču protiv Maribora upisao svih 90 minuta, a sada se nalazi na meti nekoliko klubova iz inostranstva. Za SportSport.ba je kratko kazao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ima istine, ali ne bih ništa pričao dok se ne završi utakmica sa Mariborom", kratko nam je odgovorio Katanec.

Katanec je sa Zrinjskim osvojaao titulu prvaka u posljednje dvije sezone BH Telecom Premijer lige, a u Mostar je stigao iz HNK Gorica. U BiH je nosio i dres Radnika iz Bijeljine, te OFK Gradina, dok je jedno vrijeme proveo i u italijanskoj Speziji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.