Rastanak mu teško pao

Emotivan oproštaj Leive od Liverpoola

Brazilski fudbaler Lucas Leiva napustio je Liverpool i prešao u Lazijo.

Leiva je u Liverpoolu proveo čak 10 godina i rastanak od navijača kluba sa Anfielda mu je veoma teško pao, pa je odlučio da im se obrati otvorenim pismom. 

"Kada sam stigao u Liverpool prije deset godina, iamo sam tri osnovna cilja. Kao prvo, htio sam se izboriti za mjesto u timu, što sam i ostvario. Dalje, htio sam dokazati sebi da sam vrijedan ovog dresa. I konačno, kada sam razmišljao o budućnosti i tome da ću jednog dana napustiti ovaj sjajni klub, htio sam to uraditi na najljepši mogući način", rekao je Leiva pa nastavio:

"To vrijeme je došlo i spremam se da svoju karijeru nastavim u Laziju. Ipak, iako je moje vrijeme na Anfieldu došlo kraju, mogu reći da sam opušten jer znam da je moj odnos sa navijačima Liverpoola jači nego ikad".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.