Kup Bosne i Hercegovine

Karačić:Pogodak u Banja Luci vodi nas dalje

A. Beganović

Jedan od najzanimljivijih mečeva u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine trebao bi biti onaj u Banja Luci gdje Borac dočekuje ekipu Širokog Brijega. Obje momčadi igraju u velikoj formi, a Širokobriježani najavljuju otvorenu igru i pozitivan rezultat.

„Malo nas je zatekla informacija da će se ovaj susret uopće igrati, ali šta je tu je. Nije korektno da mi zadnji saznamo da susret nije odgođen, ali o tome neka razmišljaju oni koji su nadležni za to. Od jučer smo u Banja Luci, jutros smo imali lakši trening, a sada su momci na popodnevnom odmoru“, rekao je za SportSport.ba trener Širokog Toni Karačić te dodao:

„Oslabljeni smo za Šilića, koji nije ni doputovao u Banja Luku zbog povrede, ali opet sam optimist. Najsretniji bih naravno bio kada bi pobijedili, ali smatram da će nam samo jedan pogodak u gostima jako olakšati put ka četvrtfinalu. Igrat ćemo otvoreno, da pokušamo zabiti taj jako željeni gol i nadam se da ćemo na kraju u tome i uspjeti.“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.