Privlači pažnju na Instagramu

Džumhurova djevojka ne može da se odluči između četiri slike

O. Lekić

Najbolji bh. teniser je odnedavno u vezi sa atraktivnom manekenkom iz Srbije Dejanom Živković, a njihova veza privlači sve veću pažnju.

Zahvaljujući vezi sa Damirom, Dejana se sve češće pojavljuje i u bh. medijima i tabloidima, a svakako da svima daje i povoda da bude u centru pažnje.

Tako je srbijanska manekenka na Instagramu objavila četiri slične fotografije jer nije mogla da se odluči koju da izabere.

"Kad ne možeš da se odlučis za jednu sliku #weddingstory", piše u opisu fotografija koje su brzo dobile veliki broj lajkova.

Inače, Dejanu Živković na Instagramu prati čak 116.000 korisnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.