Foto: EPA

Legendarni Tyson ne daje puno šansi Ircu u 'borbi stoljeća'

Čelični Mike Tyson: McGregor će poginuti

"Borba stoljeća" između UFC-ovog borca Conora McGregora i proslavljenog američkog boksera Floyda Mayweathera je sve bliže, a kakav bi to bokserski spektakl bio da svoja predviđanja ne iznese i jedan od najvećih, legendarni Mike Tyson.

Tyson je, gostujući na jednom američkom podcastu, djelovao pomalo razočarano činjenicom da će dva borca odmjeriti snage u bokserskom, a ne MMA, meču.

"McGregor će poginuti u bokserskom meču. Razljutio sam se jer sam mislio da će borba predstavljati duel MMA pravila protiv boksa, zato što je to ono u čemu je bit: 'Može li bokser pobijediti MMA borca?' McGregor je stavio svoju glupu gu**cu u situaciju u kojoj će na kraju biti nokautiran, jer ovaj čovjek se bavi boksom čitav život, od kada je bio beba."

"McGregor je prihvatio pravila za naivčine i postao najveća naivčina u historiji boksa", dodao je Tyson.

Čini se da legendarni bokser ne daje puno šansi McGregoru u borbi protiv Mayweathera, ipak da li su njegove prognoze bile tačne saznat će se 26. augusta u Las Vegasu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.