Kup Bosne i Hercegovine

Jović: Došli smo po remi

Adnan Beganović

"Došli smo po ovaj rezultat. To se osjetilo i na našoj igri. Prvo poluvrijeme smo odigrali zatvoreno, ali to nam je i bio cilj. Znali smo da će Sarajevo u drugom djelu krenuti ofanzivnije i da ćemo mi to iskoristiti“, rekao je trener Zrinjskog, Dragan Jović, za SportSport.ba te dodao:

„Nakon našeg vodstava malo je popustila koncentracija kod mojih izabranika pa je Sarajevo uspjelo izjednačiti. Međutim, treba napomenuti da Sarajevo ima dobru momčad i da još ništa nije završeno. Mi imamo prednost ali sam siguran da će biti teško u uzvratu“.

Zrinjski iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Na početku sezone mostarski premijerligaš imao je nekoliko kikseva, ali posljednji rezultati, kako u prvenstvu tako i u kupu, popularne Plemiće ponovo „guraju“ u krug favorita.

„Početak sezone za nas je bio jako stresan. Evropski susreti, mnogo ozljeđenih igrača, tako da nismo bili na nivou ali kako vrijeme odmiće mi igramo sve bolje. U nedelju je veliki gradski derbi i nadam se da ćemo pobijediti Velež te tako skroz prihvatiti priključak s vrhom“, zaključio je Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.