Mladi napadač

Zrinjski angažovao i Denisa Đonlića

Zrinjski je danas angažovao mladog napadača Gradine iz Srebrenika Denisa Đonlića. 

Riječ je o perspektivnom 17-godišnjaku kojeg su u svojim redovima željeli vidjeti i klubovi iz Srbije, poput Vojvodine i Partizana.

Đonlić je sa Zrinjskim potpisao stipendijski ugovor. Zrinjski je Đonlićevim potpisom nastavio politiku ulaganja u mlade, talentovane igrače, nakon što su nedavno istim povodom angažovani Salko Jazvin i Nardin Mulahusejnović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posebno je vrijedan mladi Marijan Ćavar koji je za kratko vrijeme potvrdio kvalitet i s 19 godina polako postaje nosilac igre Zrinjskog. Blaž Slišković oduvijek je ljubimac mladih igrača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.