Slavlje uz pjesmu Zvezde

Marin objavom na Instagramu razbjesnio navijače Partizana

O. Lekić

Fudbaleri Olympiacosa sinoć su u Beogradu savladali Partizan sa 3:1 u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka i tako napravili veliki korak ka plasmanu u play-off zonu.

Utakmica je bila visokog rizika, između ostalog zbog činjenice da Partizanov vječiti rival Crvena zvezda i Olympiacos imaju bratske odnose. 

Trojica fudbalera Olympiacosa Marko Marin, Saša Zdjelar i Jagoš Vuković poslije utakmice znali su kako da proslave važnu pobjedu. 

Marko Marin je na svom Intagram profilu podijelio sliku sa Vukovićem i Zdjelarom a u opisu je napisao "Još jedna pobjeda...."

Ovaj stih je dio teksta jedne od Zvezdinih navijačkih pjesama. 

Naravno, navijači Partizana su zasuli objavu negativnim komentarima, dok su Zvezdaši podržali Marina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.