Vraćaju se suspendovani, Handžić ima pravo nastupa

Zrinjski na hercegovačkom derbiju jači za trojicu

Midhat Šljivak

Nakon uspješnog otvaranja sezone na Koševu, Zrinjski će u subotu Pod Bijelim brijegom dočekati Široki protiv kojeg će Blaž Slišković na raspolaganju imati brojniji kadar.

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine ovog puta će na raspolaganju imati Peru Stojkića i Nevena Laštru koji su u prvom kolu morali propustiti zbog kartona, kao i na Harisa Handžića, koji je stekao pravo nastupa.

Pod upitnikom je za sada nastup Nermina Jamaka. Iskusni veznjak je u proteklom periodu imao problema s povredom, a treninzi u narednim danima će otkriti hoće li biti spreman za hercegovački derbi.

Oba tima u ovaj meč ulaze sa mnogo optimizma i u dobroj takmičarskoj formi i sigurno je da spekakl Pod Bijelim brijegom neće izostati.
Hercegovački derbi na programu je u subotu od 20:30 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom uz direktan televizijski prijenos na BHT-u.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.