International Cup

Barcelona preko Neymara stigla u vodstvo

Eldar Ganibegović

Trenutno se u Americi na stadionu FedEx Field igra utakmica International Chammpions Cupa između Barcelone i Manchester Uniteda.

Na početku prvog poluvremena Manchester United je bio bolja ekipa na terenu. Crveni đavoli su u par navrata ugrozili gol Barcelone i to preko Pogbe i Rashforda, međutim golman Cilessen je bio na visini zadatka.

Nakon prilika Uniteda Barcelona je počela igrati mnogo odlučnije,zatim je uslijedilo par pokušaja preko Messija, Suareza i Neymara koji je izašao jedan na jedan s De Geom, međutim nije zatresao mrežu Crvenih đavola.

Barcelona je nastavila sa napadima i njihova bolja igra se isplatila kada je Neymar u 31. minuti nakon greške u odbrani Uniteda došao do lopte i matirao nemoćnog De Geu.

Potražite više informacija na temu La Liga:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.