Prijateljski meč u Singapuru

Inter golovima Edera pobijedio Bayern

Fudbaleri Intera slavili su danas u prijateljskom meču protiv Bayerna sa 2:0.

Ekipe su se sastale u Singapuru, a meč je odigran u sklopu priprema za novu sezonu. Inter se pokazao danas kao bolji rival, pa su bez većih problema slavili pobjedu. 

Nerazzurri su bolje otvorili meč i poveli su već u 8. minuti kada je nakon asistencije Candreve mrežu Bayerna zatresao Eder. Italijanski napadač je drugi gol postigao u 30. minuti, a ovogo puta asistent je bio Perišić.

Do kraja prvog dijela meča Bayern je preuzeo terensku inicjativu, ali ipak nisu uspjeli da stvore ozbiljnije prilike. 

U nastavku meča gledatelji na Nacionalnom stadionu u Singapuru nisu imali ništa posebno vidjeti, pa je ostao rezultat iz prvog poluvremena. 

Prijateljski meč:

Inter-Bayer 2:0 (Eder 8', 30')

Potražite više informacija na temu Bundesliga:





Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.