Napadač Širokog Brijega pred Zrinjski

Krstanović: Dižemo se iz utakmice u utakmicu

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega derbi sa Zrinjskim (stadion Pod Bijelim brijegom, subota, 20 sati) dočekuju puni sampouzdanja i sa željom da nastave pozitivnu tradiciju iz posljednjih susreta s popularnim Plemićima.

"Derbiji sa Zrinjskim uvijek su puni uzbuđenja, neizvjesne i otvorene utakmice. Mi se dižemo iz utakmice u utakmicu i u Mostaru se sigurno nećemo samo braniti. Imamo kvalitetnu momčad s kojom se možemo nadati pozitivnom rezultatu", optimističan je napadač Ivan Krstanović.

Široki očekuje i veliku potporu navijača u večerašnjem derbiju, što bi trebalo olakšati put momčadi da ostane neporažena, a ako se ukaže prilika, donese i sva tri boda iz Mostara.

Trener Goran Sablić zadovoljan je što su se igrači nakon europskih utakmica uspješno okrenuli domaćem prvenstvu i da je momčad za ovu fazi natjecanja u željenoj formi. Pod Bijelim brijegom najavljuje „dobar nogomet i dobar rezultat“, a nije za očekivati neke značajnije promjene u sastavu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk – Barušić, Matić, Bralić – Marković, Begonja, J. Ćorić, D. Ćorić – Čabraja, Krstanović, Menalo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.