Oglasio se trener Bavaraca

Ancelotti: Sanches ostaje u ekipi

Eldar Ganibegović

Carlo Ancelotti se oglasio povodom odlaska Renata Sanchesa iz redova Bayern Munchena.

Poznato je da se Sanchez povezivao sa mnogim klubovima ovo ljetnog prijelaznog roka, a u posljednje vrijeme najviše sa ekipom Milana, dok su interesovanje pokazivali Chelsea i Manchester United, međutim Bayern je izgleda odlučio zadržati reprezentativca Portugala.

Povodom situacije oko odlaska Sanchesa iz redova prvaka Njemačke oglasio se i trener Bavaraca Carlo Ancelotti, koji tvrdi kako Sanches ostaje u Bayernu.

"O Renatu Sanchesu nema nikakvih novosti", rekao je šef Bayerna na pressici pred Audi Cup.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Sezonu je počeo s nama i ostat će s nama do kraja ljetnog prijelanzog roka. Igrao je dobro u posljednjoj utakmici", istakao je Ancelotti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.