Klub iz Berlina se oglasio na zvaničnom Twitteru

Sjajna poruka Herthe Bayernu nakon poraza od Liverpoola

Bayern Munchen je sinoć na svojoj Allianz Areni pretrpio ubjedljiv poraz od Liverpoola u okviru Audi Kupa. Tim s Anfielda je slavio rezultatom 3:0, a ubrzo nakon završetka utakmice su društvene mreže preplavljene šaljivim reakcijama na poraz Bavaraca.

Bayern ni u jednom trenutku meča nije uspio ozbiljnije ugroziti gol Liverpoola, dok su, s druge strane, fudbaleri Liverpoola Bavarcima očitali fudbalski lekciju.

Za Redse su pogađali Mane, Salah i Sturridge, a sjajnu poruku za neutješne Bavarce je imala berlinska Hertha.

Naime samo nekoliko dana ranije Liverpool je i Herthu savladao istim rezultatom kao i sinoć Bayern, pa je klub iz Berlina na zvaničnom Twitter profilu odlučio utješiti kolege iz Bundeslige porukom uz fotografiju rezultata sa utakmice protiv Liverpoola:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Glavu gore Bayern Munchen! Dešava se i najboljima."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.