Ostaju u klubu do 2019. godine

Bilbija i Jakovljević produžili ugovore sa Zrinjskim

Midhat Šljivak

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski, produžio je danas ugovore s dvojicom prvotimaca.

Ugovore do 2019. godine produžili su štoper Slobodan Jakovljević i napadač Nemanja Bilbija, koji će tako ostati još dvije godine članovi Plemića iz Mostara.

Jakovljević (28) je stigao 2016. godine iz Radnika, a ukupno je za tim iz Mostara nastupio u 31 utakmici, te je postigao tri gola.

S druge strane Bilbija je član Zrinjskog postao u zimu prošle godine. Na njegovim krilima je tim iz Mostara stigao do dvije titule prvaka, a ukupno je odigrao 48 utakmica za klub, te je postigao 17 pogodaka.

Produženjem saradnje s ovim igračima Zrinjski je još jednom pokazao da ponovo ima visoke ambicije, što su potvrdili i na početku nove sezone u Premijer ligi, gdje su dobili dva derbija protiv Sarajeva i Širokog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.