Član Zrinjskog za SportSport.ba

Galić: Zrinjski svaku utakmicu ide na pobjedu

Samir Mlaćo

Sjajnu partiju u hercegovačkom derbiju protiv Širokog Brijega (1:0), pružio je u redovima Zrinjskog 21-godišnji Marin Galić koji je pod Bijeli brijeg stigao iz Mladosti Doboj Kakanj.

Galić je zasigurno jedan od najboljih desni bekova u Premijer ligi BiH, te veliko pojačanje za Plemiće, što je dokazao već u prva dva kola.

"Naravno da smo zadovoljni sa prve dvije utakmice. Iza nas su dvije jako teške utakmice protiv kvalitetnih protivnika, atmosfera u ekipi je odlična, naporno radimo i pokušat ćemo ovako nastaviti", kazao je Galić za SportSport.ba.

Raduju ga pohvale na njegov račun nakon meča poslije Širokim Brijegom (1:0).

"Drago mi je prije svega što sam igrao, komentari su pozitivni što se tiče moje igre i ta utakmica mi je dala određeno samopouzdanje da i u slijedećim utakmicama kojim budem igrao pokažem svoj kvalitete", jasan je član Zrinjskog.

U subotu će Plemiće u goste Radniku koji je u prošlom kolu odnio tri boda sa Tušnja.

"Zrinjski svaku utakmicu ide na pobjedu, pa će tako biti i protiv Radnika. Čeka nas kvalitetan protivnik koji je pobijedio Slobodu u Tuzli i to dosta govori o njihovoj kvaliteti. Svakako, očekuje nas zanimljiva utakmica", dodao je Galić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Galić je nastupao i za mladu reprezentacije BiH, a igre u Mladosti, te sada u Zrinjskom, sigurno ovom nogometašu daju epitet potencijalnog seniorskog reprezentativca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.